22 Temmuz 2010 Perşembe

Sonunda BİTTİ.....

Dün akşam hayatımda 3 yıldır zaman zaman mutsuz olmama sebep olan olayı tamamen yok ettim.Nasıl mı?

Konuşarak....

Bu olayı daha önce neden beynimin bir köşesine atıp için için kemirmesine izin vermişim.Nedenlerinden biri,karşımdaki kişiyi kırıp,incitmemek için,diğer bir nedeni ise,kelimeleri doğru seçememekten korktuğum için.

Dün akşam Işın Hanım'la konuşup gaza gelince kelimeler kendiliğinden ağzımdan dökülüverdi.Kah konuşurken boğazım düğümlendi,kah gözlerim doldu.Ama yaptım ve konuştum.Şimdi çok rahatım.

Işın Hanım'a beni dinlediği,cesaretlendirdiği ve gerçeklerle yüzleşmeme yardımcı olduğu için çok teşekkür ederim.Bundan sonra hayatımda beni rahatsız eden herşeyi konuşmaya,mutsuzlukları olumlu düşünerek yok etmeye söz veriyorum.

14 Temmuz 2010 Çarşamba

Ah şu çocuklar.....

Elinde bir deodarantla yanıma geldi."Ben bunu kullanmak istiyorum anne" dedi.Zararlarını anlatana kadar göbeğimiz çatladı.Son karar "Hazal (yeğenim 15 yaşında) kadar olunca süreceğim tamam mı anne ? "diye söz aldı.Bu arada bir an önce 15 yaşına gelmek istiyormuş.
Ah be Aloşum :)"

The Back Up Plan

Dün akşam kocamla beraber Perşembe günü vizyona girecek olan,Jennifer Lopez ve Alex O'Loughlin başrollerini oynadığı the back up plan filminin Trio Açık hava Sinemasındaki galasına gittik.Keyifli bir filmdi.Romantik komediyi sevenlere tavsiye edilir...

















4 Temmuz 2010 Pazar

Çocuklar gibi şendik




Dün akşam Bostancı Yaşar Usta'ya dondurma yemeğe gittik.Enfes dondurmalarını yedikten sonra soluğu lunaparkta aldık.Tabi ki Aloş mutluluktan havalara uçtu.Fotoğraf makinemiz yanımızda olmadığından dolayı hoş geçen zamanlarımızı resimleyemedik.


Şunu da itiraf etmeliyim ki; Twister da çok korktum.Bir daha biner miyim ASLA HAYIR.

2 Temmuz 2010 Cuma

Kuzum büyümüş mü benim?











Benim kuzum büyümüş de kekler yaparmış....